søndag 2. september 2012

Fullstendig forandring på helgas planer

Hei på dere.

Hadde jo fortalt dere lesere om mine planer for helga, nemlig jobbing på lørdag, bursdag x2. Istedenfor ble det en overnatting på sykehus, grunnet sterke magesmerter som ingen fant ut hva var. Og nå er jeg hjemme igjen, frisk som en fisk.
ALDRI hatt en kjedelig lørdagskveld.
Samboeren hadde allerede reist til Hadeland for å få med seg fredagens bursdag også, så lite med besøk på sykehuset. Men min søte og snille lille bror (som ikke er så liten lengre) besøkte meg på akuttmottaket. Det var fint å få noen å snakke med.

Måtte jo faste hele tiden siden det var misstanke om at jeg kanskje skulle opereres. Så etter 37timer uten mat og drikke fikk jeg endelig spise. Men da hadde jeg ikke veldig lyst på mat egentlig. Men har nå spist litt allikevel.

Tenkte jeg skulle vise dere den hjemmelagde gaven til tantebarnet mitt (som har og feirer bursdagen sin i dag).

Nemlig en navne-vimpel

Dette ble min første vimpel og det var vanskeligere å få rett enn jeg først trodde. Men fornøyd med resultatet allikevel. Håper gutten synes den er fin også :)

Litt snål gave, men pytt pytt! :)

Inspirasjon fra Elin
2 kommentarer:

 1. Hei :)

  Kjempefin vimpel - tipper han blir meget fornøyd jeg!
  Og så fin stige du har laget i innlegget under her. Misunner dere kreative sjeler :)

  Ønsker deg en FIN søndag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Så hyggelig å høre, er jo første gangen jeg lager vimpel. Han blir jo 2år, så snart så skjønner han nok at det står navnet sitt der også. Hehe.
   Har laget 3forskjellige stiger. Tror jeg liker stiger, tihi:) veldig enkelt å lage så det klarer nok hvis du vil ha en mener jeg :)
   Elin

   Slett