torsdag 30. august 2012

Enda en sniktitt og hjemmelaget taustige

Hei på dere.

Våknet til en utrolig mørk og trist dag. Som jeg skreiv i går var dagens planer å gå ut i skogen og besøke en bruktbutikk. Det ble ingen tur i skogen ihvertfall, men til bruktbutikken reiste jeg til, og den var stengt fram til midten av september pga nye lokaler. Men butikken var stappfull med flotte ting. Så dit skal jeg nok om et par uker :)

Koser meg innendørs med blogglesing. Men får sjelden kommentert på de bloggene som har denne "robot-sperren". Uansett hvor mange ganger jeg skriver inn koden så er den feil. *irritert* 

Fikk en gammel ause av bestemor. Denne var såpass stor at jeg fikk plass til et kubbelys oppi den.

Samboeren er nok ikke såå begeistret for at denne henger på taustigen siden ausa datt ned rett på tåa hans når vi dreiv her å vaska i helga som var. *tihi*
Her er taustigen i sin helhet. Denne laget jeg på høsten i  fjor. Nå henger det en til i garasjen som skal være med på julemarked. Får se om det blir flere utover høsten.
Veldig glad i denne stigen.

SÅ over til sniktitten.

Skal i 2års bursdag på søndag, og da tenkte jeg å lage en liten søt ting.
Dette ble et "litt-av-hvert" innlegg, men det får gå!

Ha en god dag
Inspirasjon fra Elin

4 kommentarer:

 1. Så koselig stige!

  (Husk å skrive inn tallene på bildet også når det er krav om kode på slutten; tok litt tid før jeg skjønte det.)

  Ha en fin helg Elin!
  Ingrid

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det :)

   Tall? Jeg har aldri skrevet det som står i den "ruta" inne i selve ruta. Er så merkelig det her.. Men da skal jeg prøve det neste gang :) Takk for tipset.

   Ha en flotters helg du også :)
   Elin

   Slett
 2. Så spennende at du fant fram til meg :) Vi bor jo i samme by, og går vel kanskje til og med på samme skolen? Koselig blogg du har :D Masse flott inspirasjon!

  Ha en god helg :)
  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det gjør vi :) Studerer på HiL jeg også, startet på 3året nå. Veldig flott blogg du har så forstår godt at kremmerhuset valgte ut din.
   Takk for en veldig hyggelig kommentar :)

   GOd helg
   Elin

   Slett