søndag 8. juli 2012

minibyggeprosjekt 2- Del 2

Hei på dere.

Nå begynner virkelig hylla og ta form og farge :) Har fått grunnet den ett strøk i dag, men det tørker så sakte siden det er så rått i lufta. Klamt og ekkelt. Grunning pleier jo å tørke på en halv time!!

Jeg skal ha en en plate bak hylla, egentlig hadde jeg lyst til å ha litt struktur på den, med sprekker mellom panelplankene, men vi fant ut at det blir tungvindt å male. Jeg kan tenke meg at treverket trekker seg litt fraværandre når det kommer inn(?).
Det som også hadde vært en mulighet er å tapetsere bakveggen.
Men da måtte det vært noe i nøytrale farger som hvitt, grått, sølv eller beige.


Et lag med grunning.
Hylla er vel 80 bred x1,10cm lang


Samboeren holder bakplata på plass slik at jeg får tatt bilde :)

Sparklet over de verste kvistene på bakplata, men skal vente med å gjøre noe mer med den til i morgen, tilfelle vi finner en billig og fin tapet vi vil ha :)

Har fri noen dager til uka så da har jeg jo god tid til å gjøre ferdig hylla.

Spørsmålet nå er hvordan vi skal henge den opp??
Vi har kommet fram til at det er tryggest og skru skruer i bakplata rett i veggen. Kanskje ikke det peneste, men siden hylla blir såpass tung så er det kanskje ikke så dumt.

Tar gjerne imot tips til hvordan man kan henge opp hylla! :)

Inspirasjon fra Elin

2 kommentarer:

 1. Så spennende prosjekt:). Gleder meg til å se det ferdig. Har ikke noe tips på hvordan du kan henge det opp, for jeg hadde nok gjort det på samme måte som du sa:).

  SvarSlett
  Svar
  1. Gleder meg veldig til å få hylla opp på veggen. Det artigste er jo å pynte den! Lurer fælt på hva jeg skal putte inn i alle "rommene", tror jeg må på loppis/bruktbutikk en tur :)
   Blir nok den enkle måten, skru skruer rett i hylla og inn i veggen :)

   Slett