søndag 17. juni 2012

Rom-for-rom- Stua

Hei på dere

Nå er det en stund siden jeg har postet noen innlegg i rom for rom rekka. Men i dag får dere et lite innblikk i vår stue! :) Jeg skifter stadig på duker og farger så den vil variere litt. Kjekt og jobbe på Princess hvor det til stadighet kommer inn nye herligheter man bare MÅ ha.


Slik har jeg det i stua.

Inspirasjon fra Elin

7 kommentarer:

 1. SÅÅÅ fint!! likte utrolig godt ideen på bordet med drivvedstokken med lys på :)

  Ikke fått vert innom her på noen dager da bloggen ble hacket på Fredag :( men nå er jeg oppe og går igjen, med ny bloggadresse!! :)

  Ha en fin Søndag,
  Klem Jatte♥

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det:)
   Har bloggen blitt hacket?!,(wææh) det hørtes ikke særlig gøy ut.. Flott du er tilbake ihvertfall :) Skal gå inn å følge den "nye" Jatte :)

   Slett
 2. Kjempekoselig stue :)

  Og heldige deg som jobber på Princess.

  Ha en fin søndagskveld.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det:)
   Princess er en fin arbeidsplass, trives veldig godt der. Men man må passe godt på lommeboka så man ikke kjøper halve butikken. Det var verst i starten egentlig, nå avventer man å se om det er like innbydende neste gang man kommer på jobb..
   God søndag:)

   Slett
 3. Så koselig stue. Så heldig å jobbe på princesse du da, da hadde det nok blitt mye puter på meg :-\ en ting, jeg skal bestille liftgardiner til kjøkkenet når vi har satt inn nye vinduer. Vet du hvilke fester det er på de liftgardinene? Er det skinne eller er det med kroker?
  Takk for koselig kommentarer inne hos meg. Bordplaten er ikke så vanskelig å lage ;-)

  ha en riktig fin uke. Line

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det:)
   Princess er et fint sted å jobbe! Mye fint!
   Hvis det er spesialbestilte liftgardiner du skal ha så er det med skinne, men hvis du sier i fra når du bestiller vil jeg tro at du kan få med kroker også.. De du kjøper ferdig i butikk er med kroker :) Håper du blir fornøyd med liftgardinene:)

   En flott uke ønskes til deg også :)

   Slett
 4. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett