onsdag 6. juni 2012

GOSH europris har mye fint!

Heisann.

I dag hadde jeg innstilt meg på å jobbe fordi jeg hadde sett feil på timelista vi har fått. Jeg skal ikke jobbe før i morgen. Men det gjorde jo ingenting, fikk kjøpt med meg et skilt fra Princess.

Dette skal få plass i bokhylla i stua :) 79kr

Jeg har hatt i tankene lenge at jeg skal prøve decopage. Og jeg veit de har slikt lim på Europris. Gikk innom der etter at jeg hadde vært oppom jobben. Jeg synes Europris har mye fint. 


Denne kakeboksen falt jeg pladdask for! Har du sett noe så søtt! Også kan du bære den i håndtaket uten at lokket faller av fordi boksen har en gummi kant som gjør at du må bruke litt krefter for å åpne boksen. 118kr
Likte veldig godt termometer skiltet også. Jeg er egentlig ikke så glad i alle disse gamle bildene som er på trykk over alt om dagen. Nettopp fordi det er personer som man ikke har noen kjennskap til. Men denne tenkte jeg vi måtte ha til pynt ute på verandaen. 70kr


Plasserte det oppå det hjemmelagde drivved hylla :)


Disse søte serviettene kjøpte jeg på KID i går. 20kr pr pk


Lys og decopagelim (det jeg EGENTLIG skulle ha). Har også noen maisbokser jeg skal prøve meg på :) Man trenger vel egentlig ikke decopage lim når man skal pynte lysene med servietter når jeg tenker meg om. 

Da er det bare å sette i gang med hobbyriene.

Ha en fin dag.
Blir glad for kommentarer og følgere *smile pent*

Inspirasjon fra Elin


4 kommentarer:

 1. Hehe... Ser at jeg ikke er alene om å dra hjem med mere enn det som var planen...
  Skiltet er kjempe fint. Jeg har en teboks i samme sereie. Boksene er kjempe fine, for de holder godt på innholdet siden den gummiringen er der.

  SvarSlett
  Svar
  1. Pleier å være "ganske" flink til å ikke kjøpe for mye. Men dette måtte jeg bare ha! :) Var ikke ille i pris heller synes jeg. Takk for kommentaren :)

   Slett
 2. takk for fin kommentar inne hos meg =D
  Ja, de har mye fint på Europris og som ikke koster skjorta hehe.
  Elsker serviettene og kakeboksen :)
  Klemmer

  SvarSlett
  Svar
  1. :) Europris er genial, de har alt mulig rart. Og her på Lillehammer har de europris pluss, større utvalg! Kakeboksen måtte jeg bare ha! :) Takk for kommentar tilbake :)

   Slett