onsdag 6. juni 2012

Gårsdagens bruktfunn

Hei på dere. Så koselig å se at det er så mange innom bloggen min..Hadde leser rekord her i går :) Legg gjerne igjen en kommentar eller to :)

Jeg måtte ut å kjøpe kattemat i går. Og like ved butikken så ligger Gjennbruket. Det er en bruktbutikk som er drevet av kommunen hvis jeg ikke tar helt feil. Her jobber det folk som på en eller annen måte ikke kan være i det "vanlige" arbeidsmarkedet. Det er på en måte et sted hvor man får arbeidstrening :) GENIALT spør du meg.

Jeg er støtt og stadig innom for å se om de har fått inn noe fint. Og jeg fant litt i går også.

Fant noen søte glass som noen har laget små lykter av. Disse henger nå i syrintreet ved uteplassen vår. Får håpe det blir noen varme sommerkvelder så det er mulig å dra nytte av disse. 

(dette bildet er fra tidligere) Jeg fant også flere dessertskåler av samme sort som de som er på bildet. Nå har jeg snart til 12 stykker :)

Fant også denne søte bilderammen som jeg har satt inn et ark fra en gammel sangbok. Bildet henger på et av  de gamle vinduene jeg har pusset opp. Tenkte å vise dere disse vinduene i et annet innlegg :)

Inspirasjon fra Elin

2 kommentarer:

 1. Moro med leserekord :) Hvor mange var innom bloggen din da? :) Søte lykter du har laget :)

  SvarSlett
  Svar
  1. 179 var innom :) Siden jeg laget denne nye så har det liggi på rundt 50-80lesere om dagen.
   Må jo ha litt søte lykter ute på uteplassen. Men med dette været så veit jeg ikke helt hvor mye glede vi får av dem.. hehe

   Slett