tirsdag 26. juni 2012

5 timer med interiør!

Hei på dere og god morgen!

I dag skal jeg på jobb i 5 timer, det vil si 5 timer med interiør! I går var det masse folk og det var skikkelig givende å være på jobb! I dag jobber jeg fra 11-16og siden det er fint vær i dag (for en gangs skyld) så blir det sikkert ikke altfor mye folk på dagen i dag. 

Det kommer inn en del herligheter på princess utover. Gleder meg svært mye til en flotters badematte blant annet.  Også tror jeg det kommer noe mer med stjerner på! Har fått stjernedilla! hehe.

Her er litt bilder av ting som du kan få kjøpt hos princess! 
tre fat, funker også til oppbevaring av servietter og krydder.


Single putetrekk

Uteputer

Løper og 100x100cm duk i fargen lyng!

Ønsker alle en flott dag i sola!
Blir glad for kommentarer og nye følgere! (smile pent)

Inspirasjon fra Elin

2 kommentarer:

 1. Ja, Princess har veldig mye fint. Har en både puter, duker, bokser, kjøkkengardiner, serviettholder og servietter fra princess fremme nå. Liker!<3 Men du? Du hadde blogg.no tidligere ikke sant, også byttet du til blogger/blogspot - hvorfor det? Er det bedre? Hva er egentlig forskjellen?

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg hadde en blogg tidligere også. Har det fortsatt forsåvidt, men jeg synes det var mye tull med å logge inn, laste opp bilder. Også er det veldig få interiørblogger å følge med på der. Man kan bare legge til "venner" som har blogg.no adresse.
   Dessuten liker jeg mulighetene man har med teksten i innleggene bedre på blogspot, tenker på farger, skrift type og størrelse. :) Er fornøyd med min nye blogg plattform.

   Når det gjelder collagen. Vil du jeg skal lage den for deg eller fortelle hvordan du lager den?? kanskje greit å lære det selv også..
   jeg bruker et gratis program som heter Photo scape. Gjør et søk på det i google og finn versjonen på norsk.
   Hvis du laster ned programmet så skal jeg fortelle deg derfra.. :)

   Slett