tirsdag 2. april 2013

Kjøkkenet tar form


Hei på dere..

Påsken min har gått med til oppussing, vi har hatt noen fri stunder innimellom hvor vi har vært hos familie og venner. Samboeren har vært flink til å gått på ski/spilt fotball, mens jeg har jobbet en dag også.

Stua er nå så å si ferdig, vi mangler kun å liste 1 vegg og liste rundt åpningen inn til stua. Nå gleder jeg meg til å innrede stua. Tenker jeg venter litt med stæsjet, men vi tar nok med møbler ettersom tiden går framover mot 20juni (flytte datoen)

Men over til kjøkkenet

Her har det gått med maaaange timer for min del. Jeg gikk på å male frontene til kjøkkenskapene.
Vi har garasje i huset og der sto jeg store deler av påsken. Så meg nøtt til å utvide etterhvert med plass til flere dører, men ble allikevel ikke ferdig. Nå gjenstår 6 skuffer og 2 strøk med maling på 5 dører.
Noen skapdører har vi fått hengt opp.

Jeg har også malt flisene mørke grå istedenfor en merkelig blåfarge som forandret seg flere ganger om dagen.Jeg er ganske fornøyd med resultatet, men inne i "utskjæringene" har jeg nok hatt på litt for lite maling så det skinner igjennom på alle dørene. Så må på igjen med en pensel og male litt til på de jeg trodde var ferdig. 
På bildet ser det jo veldig bra ut egentlig. Hehe
 Nytt golv har vi også fått lagt med god hjelp. Likte dette veldig godt!

Begynner å bli veldig fornøyd med kjøkkenet nå. Ser fram til å få innredningen ferdig.
Vi skal også skifte benkeplate men her har vi egentlig ikke så god oversikt over hva som finnes, ikke veit vi hvilken farge vi vil ha heller. Tips tas i mot med takk :)
Her er bilde av spisekroken på kjøkkenet
Lampen har kommet opp veggskapet og liftgardinen også. Liftgardinen er i skrivende stund ikke betalt. Kjekt å jobbe en plass hvor man kan låne med seg ting hjem. Sjekke om det passer og betale når man har bestemt seg.

Den fjerde kjøkkenstolen fungerer som tv-benk. Disse skal nok males etterhvert, men har lyst til å gjøre noe litt annerledes med de. Men jeg er så lei av å male at det får nok vente! Så her handler det om å prioritere rom foran møbler!

I morgen starter hverdagen igjen, den vil i stor grad bestå av bachelor oppgave skriving framover mot 16mai.


Ønsker alle en fin kveld.

Elin6 kommentarer:

 1. Moro å pusse opp når resultatet blir så fint :)
  Takk for herlig kommentar inne hos meg!

  Nina

  SvarSlett
 2. er så kjekt å få være med på oppussingen:)
  Kjøkkenet er blitt kjempefint:)
  Stå på!

  SvarSlett
 3. Se det ja! Kjøkkenet blir bra!
  God uke!

  SvarSlett
 4. Det blir kjempe fint :) liker fargene du har valgt! Hvis du vil ha tips ang benkeplate, så kunne det blitt fint å hvitoljet den som er der, men det er sikkert litt av en jobb hvis den er lakkert og må pusses helt ned... men tror det hadde passet veldig bra med fargene du har valgt ihvert fall :)
  Ha en god ny uke!
  Klem

  SvarSlett
 5. Så fint kjøkkenet blir! Veldig fine farger sammen altså..
  Liftgardinen var også fin til, har valgt samme på mitt kjøkken :p

  Ha en fin Onsdag,
  ♥KlemKlem♥

  SvarSlett
 6. Så utrolig flinke og effektive dere er! Blir kjempe fint :)

  SvarSlett