onsdag 3. april 2013

Før og etter bilder fra gangen

Heisann...

Tror dere ikke at jeg har blitt medlem av NIB- meldte meg på der før jul og fikk en mail i påsken om at de har lagt meg inn som medlem! :) Det er stas for en liten blogger som meg. 

jeg skal bli flinkere til å legge ut fargekoder på malingen jeg bruker. Men litt tungvindt å huske på siden jeg blogger fra Fåberg og huset er på Jaren. ca 1time og 15minutter unna hverandre. 

Nå har vi blitt ferdig med gangen, veggen og taket er malt. Vi har igjen noen strøk på et par dørkarmer men etter hva jeg kjenner til skal mamma hjelpe oss med det innen vi kommer tilbake på fredag. Det er digg! Jeg er ganske lei av å male disse karmene, og særlig etter at jeg hadde grunnet de og malt to strøk å så jeg måtte ha ett til! 

Forandringene har blitt store allerede
FØR


 ETTER

Her skal vi ha en skjenk og muligens en knaggrekke eller et speil.

For å få malt her måtte vi opp med stillas.
Det gikk fint siden jeg har en løsningsorientert samboer.

Siden gangen er et rom man går igjennom, så jeg på TV her for litt siden at der kunne man fint ha litt sterke/annerledes farger.
Jeg er ikke veldig vågal i fargeveien, å jeg tenkte kanskje å slå til med litt frisk maling på skjenken som skal stå der eller male rammen på speilet(som jeg ikke har kjøpt enda) i en sprek farge.

Kom over denne collagen til Jotun
Blåtind, sjømaragd, sorbet og sval sjø var fine farger.
Vi skal male soverommet i kalkgrå og gangen er i fargen Sand samme som stua.

Vi skal male vindfanget også, det er vel et rom på ca 2x 2,5 meter tenker jeg.. Hvor det står et klesskap som dekker hele den ene veggen.. skapet er ikke helt fargen jeg ville valgt selv. foliert mørkt treverkt som kanskje skal ligne på noe kirsebærfarget.
 Men det er veldig praktisk i forhold til at klær ikke blir hengende synlig og skaper mer rot i den lille gangen. På den andre veggen står sentralstøvsugeren og de to resterende veggene som er igjen er til ytterdøra og døra inn i gangen.

Jeg har lyst på en varm blåfarge i vindfanget som går til den delikate vi har i gangen.

Kanskje jeg finner ut at jeg skal kjøpe ett nytt skap å ha der også.

Ønsker alle en fin dag

Elin

3 kommentarer:

 1. Det ble veldig mye lysere :) maling av trapp er ikke no lette greier.. Heldigvis har vi en litt vettu trapp å male her, men å male taket var ikke lett :P

  SvarSlett
 2. For en forskjell :) og alt dere har fått gjort de siste par månedene ! blir ordentlig fint hos dere. Du har god smak :)

  Så da blir det et stykke å flytte da....

  Gratulerer som medlem hos NIB- moro :)

  Fortsatt god opp pussing og strålende uke til deg


  Klem Monica

  SvarSlett
 3. det var litt av en forandring!
  dere er flinke og står på.....gleder meg til å se alt!

  klem tone

  SvarSlett