mandag 25. februar 2013

På tide med en oppdatering

Hei på dere..

Jeg hadde liksom ferie i forrige uke, men det ble det dårlig med. Ble spurt om å jobbe der jeg var i praksis, også har jeg passet på mammaen min som trengte litt hjelp etter operasjon. Også var det brått helg, da skulle vi ned i huset for å pusse opp. Det vil si, male om igjen kjøkkenet som ble lilla istedenfor grått.


Om sider så kjøpte jeg helt ny maling, i en mørkere gråfarge enn den  vi hadde fra før. Nå ble kjøkkenet tilnærmet grått, også håper jeg den riktige fargen kommer når vi får skiftet ut lampa i taket og malt kjøkkeninnredningen hvit. Det er noe utrolig merkelig med det lyset på kjøkkenet!
Jeg glemte å ta med kamera i farten. men har tatt  noen bilder med iPaden, men får ikke lagt de inn fra padda til blogger, eller sendt de fra padda til meg på mail. Så gudene veit. Kanskje noen av dere kan hjelpe meg? Men det kommer vel bilder før eller seinere uansett


Det gjenstår å sette på nye golvlister og male taket. Men neste helg har vi planer om å ikke pusse opp, bare slappe av og ta det rolig hjemme på Lillehammer. Viktig å passe på så man ikke blir lei. 

SATURDAY U-sofa

Vi fikk gjort noe litt artigere enn å male i helgen også, nemlig bestilt oss sofa!
Saturday fra Bohus. 
Denne har ventet ankomst i uke 12. 

Da håper vi stua er fiks ferdig.
Taket må males og vindus- og gulvlister må på først.
Også må vi male vinduskarmene 
Straks ferdig med andre ord!
Bortsett fra at det å male karmer tar noe fryktelig lang tid! 
Hehe

Inspirajson fra Elin

2 kommentarer:

 1. Så fin sofa :D

  Ha en fin kveld,
  Klemmer♥

  SvarSlett
 2. ikke enkelt med farger og lys......men det blir nok bra med grå, isteden for lilla ;-)

  gleder meg til bilder og fremgang!

  klem tone

  SvarSlett