fredag 1. februar 2013

oioioi dette blir vanskelig!

Hei på dere.

I dag har jeg studiedag, skal vel eeeeegentlig sitte å lese pensum, men må nesten bare sjekke ut blogglandia først. Vi reiser til huset etterpå så fort min kjære samboer kommer hjem fra jobb. 

I morgen har vi planlagt tur til IKEA, og som jeg skreiv i går, så har jeg jo interiørstopp... Det går vel ikke ann å dra på IKEA uten at man handler noe interiør?! Huff dette blir vanskelig. Jeg kan jo alltids kjøpe ting til HUSET, men ikke til leiligheten vi bor i nå. Det er jo en del av min avtale med meg selv. Så på den måten kan jeg komme meg utenom.
 For stort sett hver gang jeg leser om noen som har vært på IKEA så har de jo handlet maaaaaasse mer enn det som var planlagt. 

Her er vår planlagte handleliste.

Vi trenge en kullfiltervifte, med tilhørende filter.
Toalett sete

2 lamper til kjøkkenet
Muligens lampe til spisestue bordet hvis vi finner noe passende.
Vaskeutstyr som mopp osv...

Vi går for en Hektar lampe på kjøkkenet selv om vi fikk tips om at denne lyser dårlig.. vi har 2 andre lyskilder på kjøkkenet også.

Fåglavik Håndtak til kjøkkeninnredningen. Mangler bare å måle om de passer.
FÅGLAVIK Håndtak IKEA
Også håper vi på å finne en "spotte"lampe med 4 lamper.
Veit ikke hva dette heter jeg!
Over spisestua veit jeg ikke hva jeg vil ha enda, så vi får se om vi finner noe. 
Ellers har de mange fine lamper på skeidar.

Ønsker alle en fin helg :)

Elin


2 kommentarer:

  1. Oi, det kan ikke bli lett! Tror at jeg har gått tomhendt ut fra Ikea kun en gang jeg og forstår fremdeles ikke hvordan jeg klarte det! Uansett shopping eller ikke, ha en fin tur på Ikea!

    Klem Anne :)

    SvarSlett
  2. Sånne håndtak har jeg på mitt kjøkken også :) husk å kjøp en borremal også! http://www.ikea.com/no/no/catalog/products/90101778/

    SvarSlett