fredag 28. desember 2012

På besøk i julen

Hei på dere

Koselig å se at dere besøker bloggen min selv om jeg ikke har blogget på mange dager. Det har sin forklaring. Vi feirer borte i år, eller det blir jo egentlig borte, hjemme. Hjemme sånn teknisk sett er på Lillehammer men vi er jo begge fra Hadeland så det er også hjemme.
I år tilbringer vi tid hos familie og venner på Hadeland.

På juleaften var vi hos min farmor, med mamma og pappa. Mange flotte julegaver lå under treet, men svært få blir med hjem til Lillehammer. Da blir det mindre på flyttelasset (se innlegget om Hus i boks)
Ellers i romjulen har vi vært på diverse middager rundt om kring. I går var det bowling og peppes med venner jeg ikke har sett på en stund. 

Vi har valgt å reise til Lillehammer igjen på søndag for å feire nyttårsaften og ha noen dager for oss selv før skole og jobb starter på igjen. Vi har funnet ut at det er greit å kunne være litt for seg selv også.

Det er nydelig flott vintervær her hvor vi er, og jeg tok med kameraet ut for å ta noen bilder


Ønsker alle en fin nyttårshelg 

Elin

6 kommentarer:

 1. Nyyydeligge bilder!!! Sjikkelig julekort motiv *sukk* ønsker deg en finfin nyttårsfeiring, ser frem til å følge med videre på bloggen din i det nye året ;)

  SvarSlett
 2. Nyyydeligge bilder!!! Sjikkelig julekort motiv *sukk* ønsker deg en finfin nyttårsfeiring, ser frem til å følge med videre på bloggen din i det nye året ;)

  SvarSlett
 3. jammen er det flott på Hadeland :-)

  klem tone

  SvarSlett
 4. Kjempefine blåtime bilder!

  Miriam

  SvarSlett
 5. Det høres ut som du har hatt en flott og koselig jul sammen med nære og kjære ;-)

  Flotte vinterbilder du har tatt!

  Ha en riktig god lørdag! Kos deg masse!

  SvarSlett
 6. Koselige vinterbilder, GODT NYTTÅR :)
  klem

  SvarSlett