tirsdag 20. november 2012

For oss som vil følge stjerne-trenden, men

Hei på dere..

Jeg kom over ei pinne stjerne på kremmerhuset i går. Denne er nok for oss som vil henge oss på stjerne trenden om dagen, men som ikke har fått lagd en selv. Likte denne mye bedre enn disse "enkle" stjernene som mange har laget i det siste, selv om disse også er sjarmerende.

Trykk for større visning
Stjerna er finere i virkeligheten enn i nettbutikken.. Skal se om jeg får tatt noen bilder i morgen.

Men i dag så gikk tiden til budrunde på drømmehuset. Som forøvrig gikk laaangt over prisantydning som var på 2,4 mill og når megler ringte meg første gang var budet på 2.710.000. Jeg og samboeren hadde snakket om hvor lagt vi skulle være med og ville prøve og høyne bare for å ha vært med. Man må jo huske på dokumentasjons avgift og alle de andre kostnadene som et huskjøp fører med seg. Noen minutter før våres bud ble lagt inn kom det en og slang inn et bud på 2,8mill. Da ble det stopp for oss, dessverre. 

Dette var altfor stressende. Hehe. Samboeren på jobb, ringte pappa for veiledning, og meglere ringte i hytt og pine siden vi hadde vært på 4 visninger i helgen. Når jeg skulle legge inn bud, så virket ikke PCen som den skulle og sinne bruste inni meg. Men budet ble lagt inn ett minutt før fristen gikk ut. Men til liten nytte. 
Artig å vært med, så nå går jakten videre. 

Inspirasjon fra Elin

5 kommentarer:

 1. Det var dumt! God jakt videre!

  SvarSlett
 2. Synd med huset... Jeg vet ikke om det er noen trøst, men jeg fikk det tredje huset jeg bød på og det var absolutt det beste både når det gjaldt beliggenhe, tomta og prisen! Lykke til videre :)

  SvarSlett
 3. Så leit at drømmehuset forsvant, men det kommer flere :)

  Og enig med deg - denne stjerna er superfin.

  Klem Inger

  SvarSlett
 4. Ja det er utrolig spennende med budrunder.
  Kjedelig at huset ikke ble deres. Men det dukker vel opp et annet
  snart får vi håpe.
  Sr at jeg ikke har fått lagt deg til på blogglisten min. Det må jeg får gjort. Du har laget så utrolig mye fint ser jeg. Virkelig kreativ.
  Ønsker deg ei fortsatt god uke :)

  SvarSlett
 5. Så spennende med budrunder!
  Synd det ikke gikk deres vei nå,
  men det er alltid en mening med det velger jeg å tro :)
  Tusen takk for hyggelig hilsen på bursdagen min :)

  SvarSlett