onsdag 12. september 2012

Ny hverdag

Hei på dere.
Så hyggelig å se at så mange besøker bloggen min, også på de dager det ikke er noen innlegg fra meg. :) Tusen takk.

Nå har på en måte en ny type hverdag startet for meg fordi jeg startet i praksis på mandag. Nå vil det bli litt annerledes enn det jeg er vant med fram mot jul. 

Kom på at det nok er lurt å lage en plan på hva jeg skal gjøre når jeg ikke er ute i praksis (jobber medlever turnus), slik at jeg ikke bare blir sittende foran dataen eller være på hobbyrommet. Det er jo viktig med lesing, jobbe med praksisoppgaven, forberede seg på veiledning, jobbe litt på Princess, rydde, vaske. Jeg elsker jo planer :)
Så det er kveldens "plan" i tillegg til å slappe av.  

Fikk noen gode ideer av noen blogger jeg var innom i stad. Så må vel få til litt julemarked produksjon denne uka også :) Og det vil jo si oppdatering av bloggen. 

Vet ikke om dere  husker den gaven til mitt søte tantebarn som jeg har strikket på en liten stund, denne "greia" er ferdigstilt, så blogger nok om det til helgen. For da skal den gies bort :)
Her er en sniktitt. 

Inspirasjon fra Elin


2 kommentarer:

 1. Lykke til med alle dine prosjekter og oppgaver framover.
  Ser ut som det blir ei hektisk tid fram til jul.

  :) Inger

  SvarSlett
  Svar
  1. Viktig å gjøre en innsats for utdanningen. Ellers kan man jo like godt slutte. Så tenker det er viktig å holde motet oppe. Og julemarkedet må jo få mer varer hvis jeg skal få en innholdsrik bod.

   Slett