lørdag 25. august 2012

jeg fant jeg fant!

Hei på dere.

I dag har jeg vært på loppemarked. Det var forholdsvis lite, men et bredt utvalg og noe for enhver smak. Jeg fant noe heeelt utrolig fint (etter min smak). Nemlig en sinkbalje som måler 73x60cm :) Forholdsvis stor med andre ord. Planen er vel å bruke denne på sommertid utendørs, med vann, flytelys og blomster.
Kanskje dere har andre forslag til hva jeg kan bruke den til på vinterstid? :)

Den som er gøy var at den "egentlig" ikke var til salgs første gang jeg spurte, fordi de brukte den til å oppbevare lopper i. Men så tok jeg meg en runde og spurte enda en gang, og da kunne jeg få kjøpe den så lenge "mannen" sa den var til salgs. Jeg dura bort til "mannen" og spurte pent om jeg kunne få kjøpe sinkbalja, jadda, den var til salgs! JIPPI

Jeg var hjelpsom og tømte baljen for kopper, og diverse som lå i baljen. Og en av kundene på loppemarkedet kommer bort og sier "denne kjøpte du like foran øynene på meg".
Huffda, så dumt tenkte jeg. *humre*

Inspirasjon fra Elin

10 kommentarer:

 1. Et skikkelig loppis kupp vil jeg kalle dette- Kjempefin:)
  Fin lørdagskveld til deg!
  Klem Monica.

  SvarSlett
  Svar
  1. Er veldig fornøyd ihvertfall, betalte bare 50 kroner for den også.
   Elin

   Slett
 2. Moro å finne så fine ting!
  På vinterstid kan den kanskje være fin å ha ved eller tepper i?
  god lørdagskveld til deg :)
  Ingrid

  SvarSlett
  Svar
  1. Hadde vi hatt større plass kunne vi hatt den ved vedovnen med ved i :) Skal huske på den ideen til vi får større plass. Kanskje jeg setter den på soverommet med pledd og puter oppi som egentlig skal være på sengen (det er jo tross alt ikke hver dag jeg rer opp den) hehe.
   Takk for nyttige tips.
   Elin

   Slett
 3. Hei !! Så heldig du var !!!! Har flere slike,jeg også........og jeg kjøper dem jeg kommer over !! Om vinteren har jeg ved i dem,ved peisen.... :) Fortsatt god helg !!!! Og lykke til,med julevarene dine,koselig å være på messe !!!

  SvarSlett
 4. jeg er så heldig å eie 2 sånne baljer :-)
  den ene har jeg ute til div og den andre har jeg inne som vedkurv :-)

  klem tone

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg ble veldig happy for å få kjøpt denne :)
   Vedkurv er det flere som bruker den til, men den er så stor at jeg har ikke plass ved siden av ovnen, der står det noen gamle trekasser som danner en hylle.

   Slett
 5. Her var du heldig.
  Jeg planter i min hver sommer, og nå skal jeg avgårde og kjøpe flere.
  :) Inger

  SvarSlett
 6. På vinterstid kunne du jo ha pyntet den med å ha vann med blomster oppi? gjorde det med en mindre balje en gang. vannet fryser jo, og da ser man blomstene igjennom isen! skikkelig fin pynt på trappa.

  SvarSlett
  Svar
  1. God idee :) Den står uttpå her nå med litt mose oppi. Hadde sikkert vært fint å laget en grop i isen til kubbelys for eksempel :)

   Slett