onsdag 22. august 2012

Delikate spisebrikker

Hei på dere

I dag har jeg vært å besøk praksisplassen min, som jeg starter i om 2 små uker. Gleder meg til å starte. Læringskurven blir nok bratt og brå i starten tenker jeg. Men fikk en positivt å godt inntrykk i dag. Kommer nok ikke til å skrive noe om min praksis på bloggen selv om det blir en del av min hverdag over noen måneder. Men jeg får alikevell oppdatert bloggen fordi jeg skal jobbe 2 døgn på og 1 uke fri. Spent på hvordan jeg får sove og klarer å hvile ut på praksis stedet. Så kan nok tenkes jeg er litt doven de første dagene i friuka mi. hehe

Har shoppet litt (forholdsvis mye) til meg selv. Det er det lenge siden jeg har gjort, det ble 1 bukse, 2 singeletter, 2 stjerneskjerf, 2 tunikaer og 1 cardigan. Ingen plagg kostet over 199,- Liker ikke å kjøpe dyre klær! (hehe) Ble mye beige og brunt! Mjuke klær:)

Det jeg tenkte jeg skulle vise dere er noen veldig delikate spisebrikker jeg fant på KID til -40%Jeg kunne jo ikke ha grå spisebrikker nå som jeg har skiftet farge i stua til brun. (haha)
Betalte 85,- for 6stykker.

Inspirasjon fra Elin
.


2 kommentarer:

 1. Kjempefine spisebrikker. Og for et flott gammelt servise du har :)

  :) Inger

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det :) Likte de veldig godt jeg også.
   Dette serviset er noe min samboer har fått. Så vi har bare dype talerkner, et fat og muligens en potetbolle. Vi har aldri brukt det, står i skapet og støver ned. (hmm) Så tenkte jeg måtte ta det med på et bilde i det minste.

   Slett