søndag 15. juli 2012

Årets første ferietur

Hei på dere kjære lesere.

I morgen reiser jeg og samboeren til Sunnmøre, nærmere bestemt Vagsvika. Jeg har aldri vært der før så det blir spennende med et nytt sted. 
Vi skal være borte i 2 netter og planene er vel ikke altfor store. En fisketur eller to og shopping på MOA senteret som vist nok skal være et gidigent kjøpesenter :) Passer meg utmerket. Det er ikke spådd syden vær for å si det sånn, så greit å holde seg et sted med tak over hodet :)
På dette MOA senteret så leste jeg på nettet at det skal være en interiør butikk på 1000kvm. Gjett hvem som skal dit?!Har også hørt rykter om at kortspillet amerikaner er en mye brukt aktivitet hos de vi skal bo hos. Og det er jo alltid artig og vinne, selv om jeg tviler sterkt på at jeg kommer til å gjøre det med de motspillerene jeg har i vente! 

Håper å få tatt mange fine bilder, så kameraet må jeg pakke med. Vi har jo en biltur på ca 4 og en halv time framfor oss. Mulig vi finner noen flotte plasser å stoppe på på veien. Er vi heldige så kjører vi innom noen bruktbutikker på veien, kanskje det blir noen ekstra stopp hvis jeg ser noe spennende vi kan ta med oss. 

På tur oppover skal vi kjøre fra Lillehammer til Otta, ta av og kjøre over Geiranger og straka veien til Vagsvika. Ferje skal jeg kjøre for første gang også. Håper det ikke sprut regner!!

På hjemveien kjører vi om Åndalsnes, Bjoli over til Dombås og ned hele Gudbrandsdalen til Lillehammer :)

Håper bilsjuken holder seg laaangt unna slik at vi kommer vel frem (er veldig plaget med reisesyke).Blir lite eller ingen blogging disse ferie dagen. Men legg gjerne igjen kommentarer så svarer jeg når jeg kommer hjem på onsdag :)

Inspirasjon fra Elin

3 kommentarer:

 1. God tur! Det blir godt å komme seg litt bort. Vi var innom Lillehammer tidligere i uken, men rakk ikke å innom så mange butikker som jeg hadde ønsket fordi vi kom så sent (etter lilleputthammer tidligere på dagen). Jeg tenkte meg innom princess også, men rakk det ikke og jeg visste heller ikke hvor det var. Jeg kommer til å savne bloggen din mens du er borte, for jeg pleier å lese den hver kveld. God lesning ja. Men kos dere masse på tur:)
  Katti

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det :) Snart klar for avreise. Lillehammer er en fin by og særlig princess butikken.. Hehe.. Er mange flotte interiørbutikker i Lillehammer faktisk :) Og prisene er ikke så ille heller.
   Jeg lastet ned blogger appen på telefonen min i går, så kanskje jeg kan blogge litt fra den hvis jeg skjønner hvordan jeg skal gjøre det :) Men jeg lover å komme tilbake på onsdag :) Håper du får en flott uke :)
   Elin

   Slett