lørdag 9. juni 2012

En liten makover - loppefunn


Heisann.

På loppemarked for noen uker siden fant jeg to korktavler. Korktavler er jo egentlig ikke noe fint uansett hvordan man ser på det. Så da må man bruke de til noe fornuftig.Hadde egentlig en bestilling på en smykketavle, men vedkommende ville ikke ha den alikevel, så da tok jeg  å lagde en til meg selv. Hvis jeg får lyst en dag skal jeg pynte den med litt blonder slik at jeg kan henge ørepynt her også. Alle disse smykkene fant jeg i en boks som jeg har stående i gangen. Bruker de ALDRI. Så kanskje de blir brukt hvis de henger framme. Hvis de ikke blir brukt så er det vel egentlig ikke noe vits at jeg tar vare på dem?


Før så lagde jeg veldig mye smykker, så de to første kjedene fra venstre har jeg laget pluss det røde. Har en skoeske full med kjeder som jeg hadde planer om å selge, men som bare ligger der! 

Framgangsmåte:
1#Tok av treramma på tavla.
2#Kledde tavla med stjernestoff.
Ulempen var jo at jeg måtte lime med limpistol og stifte etterpå slik at stoffet festet seg. 


Har også kledd om den største tavla jeg fant på loppis. Jeg har hatt så lyst til å lage en oppslagstavle til den ene veggen på hobbyrommet (veggen på bildet). Da bildet ble tatt kunne  jeg ikke henge opp tavla enda fordi jeg har limt på kroken på toppen slik at de forhåpentligvis skal sitte fast i korktavla.

Denne blir brukt til å henge opp huskelister, tegninger og planlegging av hobby aktiviteter. Det hadde vært  mer gunstig med en tynn sponplate istedenfor en korktavle. Det er enklere å få stiften til å sitte i spon enn i kork. 

Møbelspikerne er fra clas ohlson i fargen antikk. Synes de passet best (andre alternativer var sølv/blank og svart).29kroner for 30 stykker. 


Hva synes du?

Inspirasjon fra Elin
 

2 kommentarer:

 1. Hei ;-)

  Det ble kjempefint! Så mange flotte "prosjekt" du viser på bloggen. Så flink du er ;-)

  Ha en super kveld!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei:)
   Takk for kjempehyggelig kommentar :) Liker å ha noen prosjekter på gang.
   Takk i lige måde

   Slett