onsdag 10. september 2014

IKEA tur i går

Hei på dere.

Hyggelig å se at så mange besøker bloggen min selvom det er laber aktivitet. Det setter jeg stor pris på. Også VELDIG hyggelig med kommentarer som legges igjen. Støtt og stadig noen nye som legge igjen kommentar og da har jeg jo anledning til å sjekke ut nye blogger. SUPER stas.

I går reiste jeg en tur på IKEA, eller det vil si at svigers lurte på om jeg og Mathea ville være med, og jeg sier jo ikke nei til det :) Hehe. Det var noe småttri vi skulle ha også, men mesteparten av det var utsolgt eller ikke som jeg hadde tenkt. Men merkelig nok så var handlekurven full når jeg kom til kassa. Tihi.


Fikk kjøpt noen rammer jeg skal ha bilder av Mathea i, søppelbøtter, 2 lamper til Mathea sitt rom og 1 spisestuebord lampe.
Den sistnevnte lampa så bare SÅÅ kul ut i butikken og jeg tenkte at denne hadde vært moro å hatt i stua. Men når vi fikk hengt den opp så synes jeg den kræsjer litt med resten av fargene, særlig den kobber fargen som er innvendig på skjermen.

Den skal få henge noen dager for å se om jeg blir troverdig med den, ellers havner den enten i trappegangen eller på hobbyrommet evt på kjøp og slag sidene på facebook.. hehe.

Ønsker dere alle fin dag :)
Elin

1 kommentar:

  1. Ja Ikea kan være litt sånn enten eller. Jeg har ikke vært der mer enn et par ganger, men har hørt andre si det.
    Fine rammer med ei søt lita jente i ser jeg. Koselig å henge opp det. Lampa var kul den, men man må jo like det sjøl.
    Kan være den modner litt om noen dager. Vil tro den er kul med lys i om kvelden.
    Klem fra Marit

    SvarSlett