fredag 7. juni 2013

En spennende dag

Hei på dere.

I dag kom sensuren på bachelor oppgaven min, jeg er ikke fornøyd, men jeg har ikke stryki og det er vel bra i seg selv. På mandag er det duket for å forsvare karakteren, beholde, gå opp eller ned i karakter.. 
Jeg fikk besøk av to studievenninner i dag, vi fant ut at det var støtte i hverandre hvis det ikke skulle gå så bra. Men så viste det seg at dette fordømte eksamenskontoret somlet så fælt med sensuren så den kom jo 3 timer etter at vi hadde blitt fortalt. Det var nervepirrende. 

Men vi fikk tiden til å gå med vaffel spising og prating generelt både faglig og ikke. 
Så spurte den eldste studievenninnen "kan du google hvordan man lager sirup av granbar skudd?" 

"hææ?" svarte jeg. 


Neida dette gikk ann å lage noe ut av skuddene. Et lite søk på google og jeg fikk opp en oppskrift, vi startet å plukke skudd fra granbuska ved uteplassen. Så nå gikk kvelden med til å koke sirup. 

Et ganske stort uhell underveis men ellers gikk det fint. Legger ut bilder og oppskrift i morgen. 

Nå blir det en aldri så liten tur for å besøke dere andre bloggere. 


Ønsker alle en fin helg
Elin

3 kommentarer:

 1. Hei og gratulerer, jeg synes du skal være fornøyd, å stå er viktigst!:) Hurra! Håper vaflene smakte tross det tok tid å vente på sensur. Husker de nervepirrende dagene der ja...;) Ha en god helg! Mvh Marianne

  SvarSlett
 2. Du kommer til å stå bra på muntlig.

  Granskuddgelè og sirup skal være veldig godt. Gleder meg til oppskrifta.

  SvarSlett
 3. Lykke til med munnleg eksamen. Det er akkurat ti år sidan eg var uteeksaminert frå sosionomstudiet. Huskar eg var ikkje nøgd med bacheloroppgåva heller. Men i ettertid har det ikkje hatt noko å seie.

  Tenkte igår på om eg skulle plukke granskudd for å lage sirup faktisk ;-)

  SvarSlett