tirsdag 30. april 2013

Også var det soverommet da-

Hei på dere.

I helgen gikk det unna på soverommet- haha - oppussingsmessig altså!!!! Vi reiv av den gamle tapeten med "tilhørende" sponplater (det var forrige helg). Vi fikk handla og kjøpt nye smart panel plater, broderen smalt opp disse og jeg og Morten fikk malt rommet ferdig i fargen Grå shifer (kode: 1462-jotun)

Dette var tapeten, ikke solblektet og gulnet i det HELE tatt?!?!?! ÆSJ

Vi hadde egentlig kjøpt inn fargen kalkgrå, men jeg hadde sett for meg at denne skulle være mørkere, så denne malingen er lagt ut for salg, vi duret ned og kjøpte et spann med 3 liter Grå shifer, måtte ha 2 strøk + ett med grunning.

 Sånn ser det ut nå:
Klesskapene var så store at de har vi plassert midt i rommet.

Golvet er kjøpt inn og ligger klart.

Det som gjenstår:
-male tak og tak lister (får hjelp til dette)
- legge golv
- male verandadør og vinduskarm
- montere ferdigmalte lister rundt vinduer og golv
- henge opp nyinnkjøpt taklampe
Taklampe, Glamour

En del som gjenstår på soverommet, men håper å få mye unna neste gang vi skal nedover. Til helgen tar vi nok en fri helg fra oppussing. Føler vi har tid til det siden vi har som mål å være ferdig til 20 juni.
***

Det som står igjen i huset nå er et lite toalett som vi har. Her tenker vi rett og slett og bare rive av gammel tapet og legge ny våtromstapet,male tak og lister.

Så har vi yttergangen, den er liiiiten, her skal det males, tak vegger og lister. Farge? noe usikkert med tror det blir SAND som vi har både i gangen og på stua.

Taket på badet og listene mangle også ny maling, dette får vi også hjelp til mens vi er på Fåberg. Genialt!

Det jeg gleder meg mest til nå er å få bort alt verktøy fra stua/gangen! Det ser jo ikke ut når vi driver på! Men det er bare sånn det må være.  

Inspirasjon fra Elin.

2 kommentarer:

  1. Sjekk ut denne, stressreduserende farger: http://www.huffingtonpost.com/2013/04/18/stress-reducing-colors_n_3102683.html?ncid=edlinkusaolp00000009#slide=2353508

    SvarSlett
  2. Så fin den gråfargen var :)

    Ha en fin 1.Mai,
    Klemmer fra Jatte♥

    SvarSlett