onsdag 9. januar 2013

Interiør stopp

Heisann..

Jeg leser jo en del blogger og ser at tema om dagen er at det er som tom etter at julepynten har blitt tatt bort. Her i huset er det annerledes. For jeg har bestemt meg for å ikke kjøpe noe mer interiør til leiligheten før huset skal innredes. 
MEN saken er den at det finnes jo masse stæsj og pynt i esker og på loftet som vi ikke får brukt, 
nettopp fordi vi har for mye og ikke kan ha alt framme samtidig. 
Tror det er viktig å se over hva som passer inn og selge unna/gi bort/kaste det man ikke vil bruke. 
Noe kan man alltids fikse på også med litt kreative antenner. 

Er det flere av dere som har tenkt tanken? Ikke kjøpe noe nytt interiør før sommeren for eksempel?
Tror det fort kan være pengebesparende for oss interiørbloggere. :)

Her er noen gamle bilder fra leiligheten.
Fra i høst. DIY lyslykter av norgesglass. 

Våren. 

Sommer- Hjemmesnekret hylle.

sommer

høst. 
Jul. 

Det går fint ann å bruke samme pynt men skifte på farger på lys og sammensetninger. 
Flytte rundt på ting rett og slett.

Nå er det bare 9 dager til huset er vårt.
Første helgen skal gå med til oppmåling av kvm i stua, planlegge maling av tak og ellers andre planleggings ting jeg måtte komme på. 

Veldig kjekt at januar salget varer til utti februar. Da ha vi litt tid på å se hva som passer inn før vi kjøper noe. Det haster jo ikke med sofa men det er lurt å kjøpe på salg, derfor vi velger å kjøpe det nå.

Elin 
4 kommentarer:

 1. Det er jo lurt å ikke kjøpe noe mer nå før dere skal innrede huset. Men ja, jeg forstår problemet. Tror ikke jeg kunne hatt helt innkjøpsstopp. Men i den tida da vi var unge og faktisk ikke hadde så mye penger, stoppa det seg selv. En hadde ikke råd til å kjøpe mer enn det nødvendige. Og da vi kjøpte hus, ble det jo å prioritere maling og annet enn trengte til oppussing av huset. Ikke en masse stasj å pynte inne med. Heldigvis, kan en kanskje si, så hadde vi jo ikke blogg da, For det er mange flotte ting som blir vist her og som det frister å kjøpe. Men jeg var så "heldig" at min mor stadig skiftet ut ting hjemme hos seg, så hver gang vi hadde vært der på besøk. Noe som bare skjedde to ganger i året pga avstanden, så fikk jeg med meg tre-fire esker med ting jeg kunne ta selv eller lever på et loppemarked. Så slik sett fikk jeg oppgradert pynten min uten at det kostet meg ei krone. Nå er det ikke så ofte jeg får med noe lenger, men det hender jo. Og noen ganger faller det i smak hos meg.
  Lykke til med "innkjøpsstoppen" Og ikek minst med all planlegging av innkjøp til huset. Kan tenke meg det kribler litt i magen nå.
  Ha ei fortsatt god uke :)

  SvarSlett
 2. Hei, så fornuftig da! Jeg simpelthen bare elsker å kjøpe pynt og alt som kan være fint i et hus! Jeg tror at jeg hadde fått problemer med ikke å kjøpe noe, men synes at du er flink som klarer det da! Lykke til! :)
  Klem Anne

  SvarSlett
 3. Så spennende å flytte inn snart!
  Og ja, en har alt for mye. Spesielt når en skal flytte.

  Miriam

  SvarSlett
 4. Heisann!
  Tror du har et poeng med å finne ting i skuffer og skap ;)
  Jeg skal prøve å spare litt, for vi skal nok snart til å bygge hus..så tenkte å prøve å kutte litt ned på stæsj innkjøpene.
  Litt loppis må det likevel bli, og noen friske blomster i ny og ne :)
  Fin ny uke til deg!
  Klem Mirjam

  SvarSlett