onsdag 10. oktober 2012

Pimpe opp lampeskjermen

Hei på dere.

Kom over en lampe skjerm på bruktbutikken her for en stund siden. Og nå har jeg startet på trekket. Siden skjermen er creme farget  tenkte jeg bare å tre trekket utenpå. 
Det spennende er jo å se om det passer. Hvis ikke får jeg kjøpe en mindre skjerm!
Ikke helt bestemt meg for hvilken vei jeg skal ha det enda, men greit å kunne variere også :)

Lurer på om jeg ikke må strikke noen halser til julemarkedet også. Er jo gøy å strikke faktisk! :)

Inspirasjon fra Elin

5 kommentarer:

 1. Så morsomt og kreativt :) Gleder meg til å se det ferdige resultatet!

  Ha en fin dag :)

  SvarSlett
 2. Hei Elin ! Og takk for koselig hilsen !! Så dyktig du er,som "mekker" trekk til lampeskjerm,synes det er skikkelig røfft og tøfft,jeg !! - men meg og strikking : NIX !! Jeg holder meg til enklere saker....som dekorasjoner,foreksempel ! Mosen jeg har plukket nå,er reinmose,og den oppbevarer jeg i vanlige rema-poser,på verandaen.Jeg lukker dem litt,men et lite hull for lufting,må det være,for å unngå mugg. Blir den for tørr,fukter jeg den med litt vann. Jeg har oppbevart den på denne måten i mange år,og det funker bare bra. Noen dekorasjoner lager jeg med tørr mose,andre med den våte,allt etter som. Den er jo litt "smuldrete" når den er tørr,så det beste er nok den våte,som lett lar seg forme. Jeg har planer om store mosehjerter,og noen kranser......gleder meg allerede ! Kos deg videre,og gi de nydelige pusene dine,en god kos fra meg !!! - Mona.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for kjapp og fin tilbakemelding. :) Da er det ingenting i veien for å ut å plukke til helgen :) Man kan jo lage så mye fint selv med naturen som ingrediens! :) Lykke til med produksjonen!

   Slett
 3. Så lekkert det kommer til å bli da. Den var jo fin på begge sider, men hos meg så hadde jeg nok gått for den øverste;). Du er jo så kreativ:)

  SvarSlett
 4. Heisann du. ;)
  Så flott blogg du har. Tøft å strikke lampe skjerm. Et godt tips.
  Ha en fin kvel.
  Hilsen Eline. ;)

  SvarSlett