tirsdag 7. august 2012

Inspirasjon fra Ellos og fargevalg

Skal si ellos har fått mye fint om dagen :)
Alle bildene er lenket
Se på denne nydelige stolen med tilhørende puff!
Passere denne stolen best i en stue med beige eller grå vegger? 
Røff pyntepute i lin.
Elegant roll-up gardin :) 
Rye til golvet :)

Det er noe jeg ikke heelt klarer å bestemme meg for.
Skal vi ha grå som hovedfarge i stua eller beige?

Jeg tenker jo litt fram i tid og da kunne jeg godt tenke meg en varm beigefarge på veggene eller en lys grå. Golvet har jeg sett for meg i mørk grå og litt lysere grå sofa. MEN da kan jeg ikke ha noe beige detaljer som for eksempel kule linputer eller i så stor grad fletta kurver i beigeskjær (som jeg allerede har noen av).

Velger jeg beige på veggen kan jeg ikke ha detaljer som sink eller betong, da vil det bli finere med sølv og hvite ting. Har litt sink og betong nå og synes det er kult, så slipper det å bli for pent og jentete. Tenker det er viktig å huske på at det skal bo en mann i huset også. 
Velger man beige kan man jo fint ha brunbeisa tre elementer i interiøret. 

Brun og grå er to farger jeg ikke synes det er så lett eller pent å kombinere. Derfor dette fargevalget. 
Muligheten er jo å ha det brunt på soverommet og grått i stua :) 

Inspirasjon fra Elin

4 kommentarer:

 1. Vi har lys,gråe vegger og beige sofa, hehe ;) Med de fargene vi har fungerer det hvertfall veldig fint. Fordelen er at vi kan ha brun-, hvit- og gråtoner, samt rustikke og hvite møbler uten at det kræsjer. Det avhenger selvfølgelig helt av hvilken gråfarge man velger, kan kanskje være lurt å velge en gråfarge med litt gult i istedet for blått som vi har om du vil kombinere med brunt. Ta med deg fargekart fra malebutikken og prøv sammen. Da ser du fort hva som fungerer og ikke :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hvis man finner de riktige fargene kan det vel henne man får det til å funke. Men har liksom fått det for meg at de fargene ikke går så godt i sammen. Må nok ha en farge med gult i ja skal man ha beise sofa.
   Liker å kunne skifte litt på stilen uten å måtte bytte ut farge på vegg og sofa, så tungvindt a gitt.. Men takk for kommentaren, kanskje jeg skal prøve å finne fargekombinasjoner som passer :)
   Hilsen Elin

   Slett
 2. Vi har både lys beige og grå i leiligheten vår. Gangen er grå, stua lys beige (vanilje) og kjøkkenet er veldig lyst grått med hvit innredning. Jeg synes det går fint å blande grått og beige :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ser det er flere som klarer å kombinere fargene. Så kanskje det er mulig :) Takk for kommentaren

   Slett