fredag 1. juni 2012

Søte ting fra jobben min

Heisann..
Har hatt noen flotte og innholdsrike dager på fjellet! :) Ble lite med bilder, fordi det var så forferdelig kaldt. Skrev også i går at jeg ønsket meg 2-3 følgere, og jeg fikk 1 :) Synes det er bra jeg.. Har jo tross alt ikke blogget mer enn noen innlegg... Men blir veldig glad for flere følgere så liker du bloggen min så vet du hva du har å gjøre :) Hehe

I dag hadde jeg et par timer hjemme før jeg reiste på jobb. Vi har altså så mye fint om dagen! Bare se på det her. (beklager litt dårlig kvalitet på bildene, men brukte mobilen)
Søtt skilt, med en fin tekst.

Dette skiltet har jeg på soverommet. 129,-

Stjernelykt i tre.

Søtt skilt til barnerommet. 49,-

Røff lykt til terrassen. 

Trives kjempe godt på princess. Blir en det jobbing på meg der i sommer, så det kommer sikkert flere godbiter derfra :)

I morgen skal jeg og samboeren stå på noe som Lillehammer kaller for bagasje salg! :) Gleder meg og håper vi får solgt unna det vi ikke trenger lengre! 

Inspirasjon fra Elin


6 kommentarer:

 1. Åå så søte de skiltene var da.. <3

  Digga stjernelykta...den så fin ut :)

  SvarSlett
  Svar
  1. MYE fint som kommer inn om dagen, det er litt skummelt å jobbe der egentlig.. hehe.. Kan fort bli for mye her hjemme.. Men tror jeg skal kjøpe meg et slik "Husk gårsdagen.....". Så får de andre tingen bli kjøpt av noen andre.

   Slett
 2. Hei takk for hyggelig kommentar hos meg, ja det har jo blitt noen puter ,men nå er nesten alle solgt så jeg har en ny pakke på posten med meter vare som skal bli til puter,så det er bare å sette i gang igjen.

  Ønsker deg en fin helg
  Klem Anita

  SvarSlett
  Svar
  1. :) Jeg følger deg sånn at jeg får oppdateringer fra bloggen din.. Synes du har så mye fint på bloggen din! :)
   Dreiv å sydde puter i vinter jeg, men føler jeg ikke fikk helt dreisen på å sy i glidelås!

   Slett
 3. Digger de skilta, men de har de ikke på Princess her i Tønsberg selvfølgelig :( Skjønner at det kan være litt "farlig" å jobbe på Princess, de har blitt gode på ting og tang ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja de er kjempe fine! :) Du kan bestille fra nettbutikken, princessbutikken.no og hente de i din nærmeste butikk :) Regner med de blir lagt ut i nettbutikken også :)
   Man får lyst på mye når man er på jobb, men har nesten lært meg til å vente litt å se om det fortsatt er like fint neste gang jeg kommer på jobb.

   Slett